Lehdistötiedote

17.5.2022 ESPOO

Kaksi perinteistä urheilun kivijalkamyymälää yhdistävät voimansa!

Legendaarista helsinkiläistä jääkiekkoilun erikoisliikettä Hockey Corneria vuosia luotsannut yrittäjä Jyri Penttilä tuo kivijalkaurheilukaupan osaamisensa myös golfkaupan pariin. Vuonna 1986 perustetun espoolaisen Diswest Golfin liiketoiminta on siirtynyt Penttilän omistukseen ja Suomenojalla sijaitseva liike saa uudeksi nimekseen Diswest Golf Corner.

Diswest Golf Corner on pieni, mutta suurella sydämellä sekä intohimolla pitkään lajin parissa toiminut kivijalkamyymälä. Jokainen asiakas on tärkeä ja henkilökohtainen sekä asiantunteva asiakaspalvelu ovat toiminnan kulmakivenä. Oikeanlaisilla välineillä pelaaminen sujuu paremmin ja on mukavampaa. Tyytyväinen asiakas suosittelee saamaansa hyvää palvelua omalle lähipiirilleen. Diswest Golf Cornerin asiakaskunta koostuu tyytyväisistä asiakkaista.

Myös pro shopit ovat iso osa Diswest Golf Cornerin tulevaisuuden suunnitelmia. Lohjan St. Laurence Golfin pro shop jatkaa ennallaan ja tulevalla kaudella panostetaan vahvasti Espoo Golfin molempien kenttien (EGS + Gumböle Golf) pro shop -toimintaan. Hockey Cornerin Töölössä sijaitsevaan myymälään on tulossa pro shop -tason tuotevalikoima, jolla pystytään palvelemaan Helsingissä asuvien golfin harrastajien tarpeita. Tavara liikkuu helposti myös myymälöiden välillä ja asiakas voi jatkossa noutaa halutessaan Diswest Golf Cornerista tilaamansa tuotteet Hockey Cornerista.

Diswest Golf Cornerin liiketoiminnassa mukana jatkavat aiempi omistaja Olli Ignatius, jonka vastuulla jatkossa on mailojen custom fit -palvelut sekä logotuotteiden myynti yritys- ja yhteisöasiakkaille. Myymälässä jatkaa myös pitkään myymäläpäällikkönä toiminut Jasmin Ignatius. Liiketoimintakaupan tarkoituksena on tuoda uutta osaamista yritykseen ja näin kehittää myynnin, markkinoinnin ja hankinnan toimintamalleja hyvästä vielä paremmaksi. Asiakkaille tämä näkyy entistä henkilökohtaisempana palveluna ja räätälöityinä ratkaisuina sekä laajempana ja harkitumpana tuotevalikoimana. Golfin kasvavat harrastajamäärät näkyvät asiakaskunnassa – lajin pariin löydetään tänä päivänä hyvin erilaisista taustoista ja näin asiakkaiden tarpeetkin vaihtelevat. Tämän vuoksi nykyisin valikoimassa olevien brändien Callaway Golf, Ping, Srixon, Mizuno, Adidas ja Cleveland Golf rinnalle on tuotu mm. Titleist ja Footjoy sekä Taylor Made Golf. Lisäksi vielä yksilöllisempää palvelumallia tukemaan on tuotu yhdysvaltalainen golfin erikoisbrändi Edel Golf, joka on erikoistunut toimittamaan räätälöityjä puttereita ja wedgejä

”Golf ja jääkiekko sopivat lajeina mainiosti yhteen. Moni jääkiekkoa harrastava pelaa kesällä golfia ja toisaalta monet golfia ammatikseenkin pelaavat henkilöt ovat ottaneet harrastejääkiekon mukaan treeniohjelmaansa kilpailukauden ulkopuolella. ” sanoo Penttilä.

Kun samat asiakkaat pelaavat molempia lajeja, on luontevaa, että kaksi oman lajinsa keskuudessa legendaarista kivijalkamyymälää asettuvat saman brändisateenvarjon alle. Molempien liikkeiden logoissa nähdään Hockey Cornerista tuttu bulldog, joka on totuttu näkemään jääkiekkokypärä päässään. Diswest Golf Cornerin logossa bulldog on saanut päähänsä vanhan ajan golfhatun.Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jyri Penttilä

p. 040 753 2911